Winterseizoen Karperboilies En Topgeheime Gekwalificeerde Visaastips Om U Te Helpen Veel Extra Vissen Te Vangen!

Je verwacht waarschijnlijk een vorm van aas-suggesties en idee├źn die je misschien elders hebt bestudeerd, maar dit is divers! Terry Hearn schreef in een recent Carp Globe-journaalartikel over winteraas en karpervertering in dit soort hilarische simplistische zinnen die dit beantwoordt! Dus lees meer en ontdek zeer belangrijke factoren over aas die Terry Hearn duidelijk toch moet beheersen https://vipbaits.nl/!

Je zou kunnen denken dat Terry Hearn echt een genie is in aasstijl, maar zijn tijdschriftartikelen laten zien dat dit gewoon niet precies de omstandigheid is. Net als een gerespecteerde visser kan het echt aassoftware zijn en de tijd die ik in overweging neem in zijn omstandigheden, wordt gebruikt voor een groter resultaat in tegenstelling tot de typische visser die hem zijn succes zal opleveren!

De woorden citeren van iemand die hem heel goed kent, het is zijn drempel voor verveling waardoor hij opvalt. Terry is bovendien een ongeveer een hele tijd visser en dit simpele feit kan ook enorm helpen bij het vangen van ongrijpbare grote vissen die de gewone werkende 7-dagenvissers ontwijken. Portietijdvissers die niet ongelooflijk veel moeite hebben met het gebruik van tijd, aas en ook andere belangrijke methoden, hebben nog steeds regelmatig tot gevolg dat ze in staat zijn om exact dezelfde resultaten te bereiken als complete tijdvissers met al hun agressieve pro’s!

Bovendien kun je, net als heel wat andere namen, noemen die elke maand de pagina’s van karpermagazines monopoliseren, en momenteel een gesponsorde visser zijn voor vrijwel alles wat je je misschien kunt voorstellen, is nog een ander agressief voordeel naast een aantal andere waar Terry en andere mensen zoals hij dol op zijn!

Je zult scherp gecultiveerde zakelijke fronten van visaasbedrijven ontdekken, en daarna zul je in veel situaties ontdekken dat er een andere waarheid is! Ik vind de waarheid vooral omdat alles hieronder absoluut zinloos is en een belediging is voor iedereen die geobsedeerd is door het maximaliseren van hun kostbare tijd die in het vissen wordt gestoken!

Ik vraag me af wie het aas echt bekend heeft gemaakt als de bron, aangezien het niet is ontworpen door Terry Luister naar; schijn bedriegt. Ik denk aan het feit dat de dame die Herman de grote frequente karper van Warmwell ving, die in die tijd de zwaarste was tijdens de plaats, hem in feite op de lobworm ving die minder dan een dobber was, en niet op de kant-en-klare Nash-boilie ondanks hun verklaringen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *