Verkoopkansen en klanten bewaken door gebruik te maken van een programma voor inkooprelatiebeheer (CRM)

Verkoopkansen En Klanten Bewaken Door Gebruik Te Maken Van Een Programma Voor Inkooprelatiebeheer (CRM)Krijg je veel leads en maak je veel schattingen? Wilt u een betere trackingmethode suiv? Of heeft u liever een veel betere procedure om de relevante gegevens over uw kopers bij te houden, samen met details van eerdere discussies, exclusieve wensen of verzoeken, de bedrijven die ze gebruiken, feiten over hun huis of bedrijf? Dan heeft uw organisatie mogelijk baat bij het CRM (Buyer Relation Management) systeem. Ik heb dit jaar de overstap gemaakt naar een CRM-systeem – ik had een verbeterde aanpak nodig om mijn prospects, mijn directe conversie, te ondersteunen en ik zal ook een assistent informatie voor mij laten invoeren.

Een CRM is in feite een geweldige grote klantendatabase in de kern. Het bestaat uit greepbestandsdetails over een gids of koper, bijvoorbeeld naam, bedrijf, handvat, contact opnemen met informatie en aangepaste velden. Het is ook mogelijk om acties vast te leggen, waaronder e-mail, telefoongesprekken, conferenties, voorsteldatums en nog veel meer. Met een CRM-systeem kunnen uw medewerkers de diepgaande informatie en feiten invoeren en kunt u ook of misschien een inkomensbegeleider zien wat er daadwerkelijk gebeurt. U kunt ook aangepaste feiten volgen voor een paar klanten of directe klanten, zoals passies, één ding dat zeker is voor een positie of schatting, enzovoort.

Een goede CRM-techniek kan ook worden geïntegreerd met de andere interne methoden, zoals uw QuickBooks en e-maileenheden. Bij een paar CRM-methoden kon je niet alleen notities invoeren, maar aanbiedingen of schattingen, het historische verleden van facturen en betalingen bekijken, om er zeker van te zijn dat wanneer een klant belt, het ook mogelijk is om te kijken of ze je contant geld of wat ze ook kochten, ze zouden kunnen bellen.

U kunt vrijwel veel CRM-methoden vinden waaruit u kunt kiezen. Voordat je een CRM kiest, moet je bedenken wat je wilt dat het doet en de manier waarop je het gebruikt. Zeker, ik ben bevooroordeeld en vind het leuk om te combineren met QuickBooks, en er zijn eigenlijk verschillende uitstekende soorten. Het is mogelijk om naar de Intuit Marketplace te gaan en CRM-systemen te vinden die integreren met QuickBooks. Normaal gesproken zijn deze zeker generiek, niet specifiek voor uw markt. Sommige hebben een url nodig voordat deze kan worden geïntegreerd met QuickBooks, waaronder Salesforce.com en ACT. Ik vind het ook leuk om een ??gouden of zilveren ranking te behalen. Eindresultaten CRM en Legrand hebben zelfs een zeer goede reputatie. Maar misschien houdt u wel van een branchespecifiek softwarepakket; zo vaak vindt u velden en sjablonen die specifiek zijn voor het bedrijf, waardoor u veel tijd bespaart en superieure beoordelingen opbouwt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *