Ken de soorten elektrische fietsen

Elektrische fietsen en elektrische fietsaccu kopen met elektrische aandrijving geven forenzen nogal wat sterke punten die vervoer door de hele stad tegen lagere kosten aanbieden. Aangezien dit over het algemeen de fietsen zijn die niet veel te krachtig zijn, wordt het eigenlijk als een fiets geclassificeerd. Elektrische fietsen bevatten oplaadbare batterijen die kunnen worden opgeladen met elektrische energie op het lichtnet of uit hernieuwbare bronnen, zoals zonne- en / of windenergie, en dus zijn ze erg goedkoop in gebruik. Elektrische fietsen kunnen perfect overweg met heuvels en met veel bagage.

U zult twee belangrijke soorten elektrisch aangedreven fietsen vinden: mensen met een individuele gashendel aan het stuur, die E-bikes kunnen worden genoemd, en mensen met pedaalsensoren, pedelecs genoemd, om het elektrische vermogen af ??te stemmen op uw inspanning en het harde werk dat u toevallig plaatst. In. Aanzienlijk lichtere fietsen zijn ook beschikbaar vanaf bijna 20 kg voor het 16-inch wielontwerp met batterij, of gewoon aanzienlijk minder om een ??extra dure lithium-ionbatterij en een opvouwbaar aluminium frame te krijgen. Elektrische fietsen wegen minder dan 40 kg en zijn dat dus niet met een vermogen van meer dan 250 watt, het gereden tempo is 25 km / u of neemt af, de fiets heeft functionerende pedalen en de berijders zijn ongeveer veertien decennia geleden. Het is niet nodig om een ??motorhelm op te zetten bij het rijden op een elektrische fiets. Als de fiets te zwaar is , veel te krachtig, of ook snel, dan wordt het als bromfiets aangemerkt en moet het worden belast en verzekerd etc. Elektrische fietsen kunnen een heuvel beklimmen zonder enige mogelijkheid door de berijder. ip-gasklep wordt gebruikt om het tempo aan te kunnen. Power-on-demand-fietsen zijn in veel gevallen wat zwaarder als gevolg van de indrukwekkendere motor en accu.

Hoewel ze u zonder uw hulp opzij kunnen duwen, werken elektrische fietsen merkbaar veel beter wanneer u trapt, vooral tijdens het gebruik van de 24v-typen. De typische elektrische fietsen kunnen ongeveer 25 mijl met verwaarloosbare energie rijpen, met een oplaadtijd van een aantal uren. Elektrisch vermogen, wanneer geactiveerd door een schakelaar op het stuur (power-on-demand) of in reactie op het trappen, zorgt voor een onmiddellijke, ongeveer stille duw. Als u de schakelaar activeert of het trappen verhindert, loopt de motor uit of “freewheelt”, zoals wanneer u op een gewone fiets stopt met trappen. Typische elektrische fietsen hebben handremmen en sferische versnellingen voor de bedieningselementen. “Power-on-demand” suggereert precies dat – geen trappen verwacht! Dit is vaak hoe onze achtenveertig volts enorm belangrijke fietsen werken. Ik reed deze door een passagier weer op de rug te gebruiken gedurende dertig mijl, waarbij ik in geen enkel opzicht trapte! Hoewel alle elektrische (of “elektrisch ondersteunde”) fietsen zijn ontworpen om te presteren met al uw trappen, kunt u met power-on-demand de regel overtreden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *