Inleiding tot brandwerende kluizen

Haardvaste kluizen, vervaardigd uit metaallegeringen, krijgen een speciale procedure waardoor ze vuur kunnen weerstaan ​​en daardoor hun inhoud onschadelijk kunnen houden. Ze kunnen behoorlijk duurzaam zijn en zijn meestal nuttig op kantoren of thuis. Je kunt ze binnen een groot aantal metingen krijgen. Sommige kunnen zo groot zijn als een kluis brandwerend , maar vele andere kunnen zo klein zijn dat ze heel gemakkelijk in een kast kunnen worden geïnstalleerd, en ver daarvandaan wanneer verwacht.

U moet erkennen dat brandwerende kluizen anders zijn dan brandwerende kluizen. Een brandwerende koopwaar verwijst naar zijn potentieel om warmte te verdragen tot een vooraf bepaalde temperatuur voordat het begint af te breken. Maar een brandveilig product blijft onaangetast, zelfs niet door woedende branden. Desalniettemin kunnen de interieurs van kluizen in beide situaties zo verhit raken dat u de documenten of kostbaarheden die ze bevatten, beschadigt.

Een ander element dat hieronder moet worden vermeld, zou het simpele feit kunnen zijn dat we veel verschillende soorten brandwerende kluizen hebben, afhankelijk van de temperatuur die de kluis kan verdragen zonder de inhoud te schaden. Een haardvuur die beschermd is met klasse A is bijvoorbeeld bestand tegen uitzonderlijk hoge temperaturen zonder dat dit schade toebrengt aan uw documenten of papieren dollars die erin zitten. Kluizen die voldoen aan de Klasse B-norm kunnen bestand zijn tegen grote warmte en ze zijn ongelooflijk geschikt voor gebruik in huis, voor het veilig bewaren van verschillende handelswaar, maar ze zijn niet gemaakt van papier.

Haardvaste kluizen die voldoen aan cursus A zijn het meest geschikt voor het opslaan van producten die waarschijnlijk verzwakt zijn bij het blootleggen aan extreme hitte. Dit soort kluizen wordt voorgesteld met de gemakkelijke opslag van zaken als bepaalde sieraden en handwapens. De kluizen die in klasse B vallen, kunnen metalen voorwerpen, zoals munten, ruimschoots beveiligen. Dit soort kluizen zijn bestand tegen blootstelling aan hitte gedurende een periode van 1 tot 2 uur.

U kunt ook haardvaste kluizen krijgen die geschikt zijn voor installatie op elke locatie. Voor huishoudelijk gebruik kunt u een beetje bescherming aanschaffen die in elke muur kan worden ingegraven of in een kast of onder het bed kan worden geïnstalleerd. Dit soort kluizen zijn geweldig voor het verzorgen van normaal gesproken belangrijke huispapieren, zoals contant geld of daden, met behulp van de meegeleverde faciliteit om naar een andere plek te worden verplaatst in geval van een crisis in hun huidige gebied. Voor uw opslag van grotere goederen kunt u vloertypes gebruiken, maar deze zijn niet zo praktisch om te veranderen. Het is ook mogelijk om grote haardvaste kluizen te krijgen, geschikt voor het opbergen van grotere voorwerpen, maar vaak zijn deze zeker behoorlijk duur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *